Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : sklep spożywczy / Barbara Jackiewicz.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2003.Description: 91 s. : rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371878907
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 10 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000059357
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081478 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000059303
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081475 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000059304
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 46 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000059305
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 081477 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000059306
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 147339 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000059068
Total holds: 0

Akty prawne s. 51-53.