Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją : sklep spożywczy / Barbara Jackiewicz.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371878907
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 10 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000059357 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081478 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000059303 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081475 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000059304 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 46 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000059305 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 081477 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000059306 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 147339 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000059068 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Akty prawne s. 51-53.