Kuchnia kazachska / [aut. I. S. Saryjew et al. ; wybór i tł. z jęz. ros. - Halina Zalewska-Trafisz].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8309013264
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ng 83 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113086 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 129331 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000059638 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
129322 II Kuchnia francuska na co dzień i od święta / | 129323 II Potrawy staropolskie i regionalne / | 129330 II Kuchnia ormiańska / | 129331 II Kuchnia kazachska / | 129332 II Fasola w kuchni / | 129333 II Kuchnia chińska / | 129335 II Proceedings of the Task Force Meeting on Methodology of Dendrochronology: East/West Approaches, 2-6 June, 1986, Kraków, Poland. / |
Tyt. oryg.: Kazachskaja kuchnia.