000 00895cam a2200277 i 4500
001 zz2003914982
003 NUKAT
005 20241231111137.0
008 031126s1981 fr a | |001 ||fre|c
020 _a2040110135
035 _a(OCoLC)1413183870
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
100 1 _aCharretton, Bernard.
_917495
245 1 4 _aLes bonnes recettes du boucher /
_cBernard et Christine Charretton.
260 _aParis :
_bBordas,
_ccop. 1981.
300 _a224 s. :
_bil. (w tym fot. kolor.) ;
_c27 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aIndeks.
650 7 _aKuchnia (mięso).
_2kaba
_973885
650 7 _aKuchnia
_vporadniki.
_2kaba
_973859
700 1 _aCharretton, Christine.
_917496
920 _a2-04-011013-5
942 _cBK
_00
999 _c10047
_d10047