000 | 01249cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003874254 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111246.0 | ||
008 | 031201s1972 fr a | |001 ||fre|c | ||
035 | _a(OCoLC)1413179992 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
044 |
_afr _abe |
||
100 | 1 |
_aCourtine, Robert Jullien _d(1910-1998). _917181 |
|
245 | 1 | 3 |
_aLe guide de la cuisine française et internationale / _cRobert J. Courtine. |
260 |
_aParis ; _aBruxelles : _bElsevier Séquoia, _ccop. 1972. |
||
300 |
_a356, [1] s., [12] k. fot. kolor. : _brys. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aMultiguide Elsevier | |
500 | _aOkł.: 3.000 recettes des plus simples aux plus somptueuses. | ||
500 | _aKsiążka stanowi połączenie dwóch wcześniejszych wydań: "La vraie cuisine française" i "La cuisine du monde entier et des provinces françaises". | ||
504 | _aIndeks. | ||
650 | 7 |
_aKuchnia. _2kaba _973861 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia francuska. _2kaba _973914 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _vwydawnictwa popularne. _2kaba _973860 |
|
830 | 0 |
_aMultiguide Elsevier _964267 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c10117 _d10117 |