| 000 | 01246cam a2200277 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2003992012 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20251209203214.0 | ||
| 008 | 031205s2003 pl a | |00| ||pol|c | ||
| 020 | _a8372444404 | ||
| 035 | _a(OCoLC)749329718 | ||
| 040 |
_aKR U/maj _cKR U/maj _dKR U/ES _dLUBL 58/ASs |
||
| 100 | 1 |
_aBiller, Elżbieta. _0n 01052881 _917761 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWybrane procesy w technologii żywności / _cElżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka. |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW, _c2003. |
||
| 300 |
_a124, [1] s. : _bil., wykr. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
| 521 | 8 | _aDo ćwiczeń z ogólnej technologii żywności dla studentów studiów zaocznych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji, dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i jakości żywności. | |
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _0s 01305198 _976981 |
|
| 700 | 1 |
_aWierzbicka, Agnieszka _c(technologia żywności). _0n 2003004109 _917762 |
|
| 920 | _a83-7244-440-4 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c10273 _d10273 |
||