000 01246cam a2200277 i 4500
001 zz2003992012
003 NUKAT
005 20251209203214.0
008 031205s2003 pl a | |00| ||pol|c
020 _a8372444404
035 _a(OCoLC)749329718
040 _aKR U/maj
_cKR U/maj
_dKR U/ES
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aBiller, Elżbieta.
_0n 01052881
_917761
245 1 0 _aWybrane procesy w technologii żywności /
_cElżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW,
_c2003.
300 _a124, [1] s. :
_bil., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDo ćwiczeń z ogólnej technologii żywności dla studentów studiów zaocznych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji, dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i jakości żywności.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01305198
_976981
700 1 _aWierzbicka, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_0n 2003004109
_917762
920 _a83-7244-440-4
942 _cBK
_00
999 _c10273
_d10273