000 01217cam a2200289 i 4500
001 zz2003987306
003 NUKAT
005 20241231111612.0
008 031211s2003 pl a | f |00| ||pol|c
020 _z8342444501
035 _a(OCoLC)749319317
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/MN
_dLUBL 58/ESs
100 1 _aWierzbicka, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_917762
245 1 0 _aWybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych /
_cAgnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW,
_c2003.
300 _a130 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976981
700 1 _aBiller, Elżbieta.
_917761
700 1 _aPlewicki, Tomasz.
_917867
920 _z83-4244-450-1
942 _cBK
_00
999 _c10443
_d10443