000 | 01217cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003987306 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111612.0 | ||
008 | 031211s2003 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 | _z8342444501 | ||
035 | _a(OCoLC)749319317 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _cLUBL 58/MN _dLUBL 58/MN _dLUBL 58/ESs |
||
100 | 1 |
_aWierzbicka, Agnieszka _c(technologia żywności). _917762 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWybrane aspekty inżynierii żywności w tworzeniu produktów spożywczych / _cAgnieszka Wierzbicka, Elżbieta Biller, Tomasz Plewicki ; pod red. Agnieszki Wierzbickiej. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW, _c2003. |
||
300 |
_a130 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunku żywienie człowieka oraz dla osób specjalizujących się w inżynierii żywności, tworzeniu i rozwoju produktów spożywczych. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki akademickie. _2kaba _976981 |
|
700 | 1 |
_aBiller, Elżbieta. _917761 |
|
700 | 1 |
_aPlewicki, Tomasz. _917867 |
|
920 | _z83-4244-450-1 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c10443 _d10443 |