000 | 01324cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004860022 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111933.0 | ||
008 | 040105s2003 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 | _a8372444595 | ||
035 | _a(OCoLC)749419491 | ||
040 |
_aGD 015/GP _cGD 015/GP _dGD 015/JK _dLUBL 58/ASs |
||
245 | 0 | 0 |
_aHigiena produkcji żywności / _cpod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. |
250 | _aWyd. 2 uzup. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW, _c2003. |
||
300 |
_a334 s. : _brys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aLiteratura przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. | |
650 | 7 |
_aHigiena żywności _vpodręczniki akademickie. _2kaba _982072 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xwarunki zdrowotne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _982073 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _982074 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980796 |
|
700 | 1 |
_aKołożyn-Krajewska, Danuta _d(1954- ). _eRed. _97415 |
|
700 | 1 |
_aCzarniecka-Skubina, Ewa. _92697 |
|
920 | _a83-7244-459-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c10546 _d10546 |