000 01324cam a2200325 i 4500
001 zz2004860022
003 NUKAT
005 20241231111933.0
008 040105s2003 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8372444595
035 _a(OCoLC)749419491
040 _aGD 015/GP
_cGD 015/GP
_dGD 015/JK
_dLUBL 58/ASs
245 0 0 _aHigiena produkcji żywności /
_cpod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
250 _aWyd. 2 uzup.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW,
_c2003.
300 _a334 s. :
_brys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aLiteratura przy rozdz.
521 8 _aDla studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW.
650 7 _aHigiena żywności
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_982072
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xwarunki zdrowotne
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_982073
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_982074
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980796
700 1 _aKołożyn-Krajewska, Danuta
_d(1954- ).
_eRed.
_97415
700 1 _aCzarniecka-Skubina, Ewa.
_92697
920 _a83-7244-459-5
942 _cBK
_00
999 _c10546
_d10546