000 01313cas a2200361 i 4500
001 ga97643808
003 NUKAT
005 20241231090707.0
008 970916c19619999xxubr|p| | |0 |0eng c
022 _a0022-1147
035 _a(OCoLC)1424094021
040 _aLUBL 58/MG
_cLUBL 58/MG
_dLUBL 58/ASs
210 1 _aJ. food sci.
222 0 _aJournal of food science
245 0 0 _aJournal of Food Science/
_cThe Institue of Food Technologists.
260 _aChicago :
_bThe Institute of Food Technologists,
_c1961-.
300 _c26 cm.
310 _aDwumies.
_b1975-
321 _aCzęstotliwość różna,
_b1961-1974
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
362 0 _aVol. 26, no. 1 (January - February 1961)-.
500 _aOd. Vol. 35 (1970) format: 29 cm.
515 _aCzas. kontynuuje numerację poprzedniego tyt.: "Food Research".
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vczasopisma.
_2kaba
_982129
650 7 _aŻywność
_vczasopisma.
_2kaba
_982260
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vczasopisma.
_2kaba
_980780
710 2 _aInstitute of Food Technologists (Chicago).
_918271
780 0 0 _tFood Research
_g1936-1960
_x0095-974X
_w(NUKAT)ga97643807
942 _cCR
_00
999 _c10910
_d10910