000 | 01158cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001348159 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111804.0 | ||
008 | 090512s1992 pl a f f |001 0 pol c | ||
020 | _a8320414865 | ||
035 | _a(OCoLC)1414064751 | ||
040 |
_aGD 015/JK _cGD 015/JK _dGD 015/OG _dGD 015/EOs |
||
100 | 1 |
_aSikorski, Zdzisław E. _d(1930- ). _913016 |
|
240 | 1 | 0 |
_aTechnologia żywności pochodzenia morskiego _l(pol.) |
245 | 1 | 0 |
_aMorskie surowce żywnościowe : _bdostępność, właściwości i przechowywanie chłodnicze / _cZdzisław E. Sikorski. |
250 | _aWyd. 3. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1992. |
||
300 |
_a245, [3] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aWyd. 1 i 2 pt.: "Technologia żywności pochodzenia morskiego". | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aProdukty połowu _xprzerób _vpodręczniki akademickie. _2kaba _9100958 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-1486-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c1107 _d1107 |