000 01158cam a2200301 i 4500
001 xx001348159
003 NUKAT
005 20241231111804.0
008 090512s1992 pl a f f |001 0 pol c
020 _a8320414865
035 _a(OCoLC)1414064751
040 _aGD 015/JK
_cGD 015/JK
_dGD 015/OG
_dGD 015/EOs
100 1 _aSikorski, Zdzisław E.
_d(1930- ).
_913016
240 1 0 _aTechnologia żywności pochodzenia morskiego
_l(pol.)
245 1 0 _aMorskie surowce żywnościowe :
_bdostępność, właściwości i przechowywanie chłodnicze /
_cZdzisław E. Sikorski.
250 _aWyd. 3.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1992.
300 _a245, [3] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWyd. 1 i 2 pt.: "Technologia żywności pochodzenia morskiego".
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aProdukty połowu
_xprzerób
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_9100958
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-1486-5
942 _cBK
_00
999 _c1107
_d1107