000 01170cam a2200301 i 4500
001 zz2004821438
003 NUKAT
005 20251209203329.0
008 040212s2004 pl a f f |001 0 pol c
020 _a8320428890
035 _a(OCoLC)1150541180
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/WO
_dKR U/42AKs
245 0 0 _aOgólna technologia żywności /
_cEugeniusz Pijanowski [et al.].
250 _aWyd. 8 uaktualnione.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2004.
300 _a584, [2] s. :
_brys. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aPodręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504 _aBibliogr. s. 566-568. Indeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_0s 01305198
_976981
700 1 _aPijanowski, Eugeniusz
_d(1906-1974).
_0n 96101246
_911042
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_0n 2012253743
_940978
830 0 _aPodręczniki Akademickie.
_pPrzemysł Spożywczy
_0t 95003439
_963573
920 _a83-204-2889-0
942 _cBK
_00
999 _c11074
_d11074