000 01769cas a2200421 i 4500
001 ga97635473
003 NUKAT
005 20241231090622.0
008 970519c19919999pl fr|p| | |0 |0pol c
022 _a0867-793X
035 _a(OCoLC)68760980
040 _aLUBL 58/MG
_cLUBL 58/MG
_dLUBL 58/AS
_dKR U/BK
_dTOR U/WS
041 0 _apol
_aeng
_beng
210 1 _aPostępy Tech. Przetw. Spoż.
222 0 _aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
245 0 0 _aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego /
_cInstytut Maszyn Spożywczych ; pod red. Alberta Gromana.
246 1 3 _aTechnological Progress in Food Processing
_f2009, nr 1
260 _aWarszawa :
_bInstytut Maszyn Spożywczych,
_c1991-.
300 _c29 cm.
310 _aPółrocz.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
362 0 _aT. 1, nr 1/1=1 (1992)-.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
546 _aTekst w j. pol., sporadycznie w j. ang. Streszcz. w j. ang.
550 _aOd nr 1 (2003) / Wyższa Szkoła Menedżerska SIG.
550 _aOd nr 2 (2004) / Wyższa Szkoła Menedżerska.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vczasopisma.
_2kaba
_981317
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_zPolska
_vczasopisma.
_2kaba
_976991
700 1 _aGroman, Albert.
_eRed.
_94700
710 2 _aInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa).
_95584
710 2 _aWyższa Szkoła Menedżerska Stowarzyszenia Inicjatyw Gospodarczych (Warszawa).
_935186
710 2 _aWyższa Szkoła Menedżerska (Warszawa).
_935187
856 4 1 _uhttps://www.infona.pl/resource/issn/0867793X
_zLicencja krajowa
942 _cCR
_00
999 _c1126
_d1126