| 000 | 01769cas a2200421 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | ga97635473 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231090622.0 | ||
| 008 | 970519c19919999pl fr|p| | |0 |0pol c | ||
| 022 | _a0867-793X | ||
| 035 | _a(OCoLC)68760980 | ||
| 040 |
_aLUBL 58/MG _cLUBL 58/MG _dLUBL 58/AS _dKR U/BK _dTOR U/WS |
||
| 041 | 0 |
_apol _aeng _beng |
|
| 210 | 1 | _aPostępy Tech. Przetw. Spoż. | |
| 222 | 0 | _aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego | |
| 245 | 0 | 0 |
_aPostępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego / _cInstytut Maszyn Spożywczych ; pod red. Alberta Gromana. |
| 246 | 1 | 3 |
_aTechnological Progress in Food Processing _f2009, nr 1 |
| 260 |
_aWarszawa : _bInstytut Maszyn Spożywczych, _c1991-. |
||
| 300 | _c29 cm. | ||
| 310 | _aPółrocz. | ||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 362 | 0 | _aT. 1, nr 1/1=1 (1992)-. | |
| 530 | _aDostępne również w formie elektronicznej. | ||
| 546 | _aTekst w j. pol., sporadycznie w j. ang. Streszcz. w j. ang. | ||
| 550 | _aOd nr 1 (2003) / Wyższa Szkoła Menedżerska SIG. | ||
| 550 | _aOd nr 2 (2004) / Wyższa Szkoła Menedżerska. | ||
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xaparatura i sprzęt _vczasopisma. _2kaba _981317 |
|
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _zPolska _vczasopisma. _2kaba _976991 |
|
| 700 | 1 |
_aGroman, Albert. _eRed. _94700 |
|
| 710 | 2 |
_aInstytut Maszyn Spożywczych (Warszawa). _95584 |
|
| 710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Menedżerska Stowarzyszenia Inicjatyw Gospodarczych (Warszawa). _935186 |
|
| 710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Menedżerska (Warszawa). _935187 |
|
| 856 | 4 | 1 |
_uhttps://www.infona.pl/resource/issn/0867793X _zLicencja krajowa |
| 942 |
_cCR _00 |
||
| 999 |
_c1126 _d1126 |
||