000 | 01529cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001098973 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114019.0 | ||
008 | 080411s1993 pl a f f |001 0 pol c | ||
020 | _a8320415594 | ||
035 | _a(OCoLC)749751726 | ||
040 |
_aWA M/HB _cWA M/HB _dWA M/IW |
||
041 | 0 |
_apol _beng _brus |
|
100 | 1 |
_aZiemba, Zenon. _916329 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy cieplnego utrwalania żywności / _cZenon Ziemba. |
250 |
_aWyd. 2 zm. i uzup. / _bprzez Józefa Synowieckiego i Mariana Naczka. |
||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1993. |
||
300 |
_a373, [3] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aKsiążka przeznaczona dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz wydziałów chemii żywności politechnik. Może być wykorzystywana przez inżynierów technologów żywności pracujących w zakładach produkujących konserwy, w organach kontroli jakości i zapleczu naukowym przemysłu żywnościowego. | |
546 | _aStreszcz. ang. i ros. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xkonserwowanie. _2kaba _980790 |
|
650 | 7 |
_aPasteryzacja. _2kaba _975883 |
|
700 | 1 |
_aSynowiecki, Józef _d(1942-2015). _eOprac. _914029 |
|
700 | 1 |
_aNaczek, Marian _d( -2013). _eOprac. _99851 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-1559-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c1131 _d1131 |