000 01040cam a2200241 i 4500
001 zz2004784959
003 NUKAT
005 20241231115547.0
008 040426s1966 pl a | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)749150962
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
100 1 _aRumińska, Antonina
_d(1914-2014).
_912366
245 1 0 _aWpływ czynników mikroklimatycznych na zawartość i skład chemiczny olejku mięty pieprzowej (Mentha piperita L.) /
_cAntonina Rumińska ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydział Rolniczy. Katedra Szczegółowej Uprawy Roślin.
260 _aWarszawa :
_bDział Wydawnictw SGGW,
_c1966.
300 _a39 s. :
_bil. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 36-39.
650 7 _aMięta pieprzowa
_xskład chemiczny.
_2kaba
_982896
650 7 _aMięta pieprzowa
_xskutki oddziaływania klimatu.
_2kaba
_982897
942 _cBK
_00
999 _c11405
_d11405