000 | 01147cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004922826 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231090128.0 | ||
008 | 040601q19902004pl a d f |000 0 pol c | ||
020 |
_a8302035440 _qcz. 1 |
||
020 |
_a8302036021 _qcałość |
||
035 | _a(OCoLC)749425126 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
100 | 1 |
_aBijok, Barbara. _91228 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSurowce i technologia żywności. _nCz. 1 / _cBarbara Bijok, Franciszek Bijok. |
250 | _aWyd. 7. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, Spółka Akcyjna, _c[ca 1990]. |
||
300 |
_a226, [2] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. [228]. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów liceum zawodowego. | |
650 | 7 |
_aŻywność _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _980806 |
|
700 | 1 |
_aBijok, Franciszek. _91229 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 |
_a83-02-03544-0 _qcz. 1 |
||
920 |
_a83-02-03602-1 _qcałość |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c11820 _d11820 |