000 01317cam a2200337 i 4500
001 zz2004869352
003 NUKAT
005 20241231091423.0
008 040709s2004 dk a | |00| ||eng|c
020 _a928901363X
035 _a(OCoLC)1412116484
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/MPs
245 0 0 _aFood and health in Europe :
_ba new basis for action /
_ced. by Aileen Robertson [et al.] ; text editing Mary Stewart Burgher.
260 _aCopenhagen :
_bWHO,
_ccop. 2004.
300 _aXVI, 385 s. :
_bwykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aWHO Regional Publications. European Series,
_x0378-2255 ;
_vno. 96
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aPolityka żywnościowa
_zEuropa.
_2kaba
_983624
650 7 _aŻywność
_xaspekt zdrowotny
_zEuropa.
_2kaba
_983625
650 7 _aPromocja zdrowia
_zEuropa.
_2kaba
_983616
650 7 _aPolityka zdrowotna
_zEuropa.
_2kaba
_983615
650 7 _aSystemy żywienia.
_2kaba
_978727
700 1 _aRobertson, Aileen.
_eRed.
_919468
700 1 _aBurgher, M. S.
_eRed.
_919498
830 0 _aWHO Regional Publications.
_pEuropean Series
_x0378-2255
_vno. 96
_964437
920 _a92-890-1363-X
942 _cBK
_00
999 _c12298
_d12298