000 | 01174cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003915288 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111230.0 | ||
008 | 031128s2003 pl | |00| ||pol|c | ||
020 | _a8388010433 | ||
035 | _a(OCoLC)749251301 | ||
040 |
_aKR U/ynk _cKR U/ynk _dKR U/mal _dTOR U/UDs |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzewodnik do wdrażania zasad GMP/GHP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego / _cHalina Turlejska [et al.]. |
246 | 3 | _aPrzewodnik do wdrażania zasad Good Manufacturing Practice/Good Hygienic Practice i systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w zakładach żywienia zbiorowego | |
260 |
_aWarszawa : _bFundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa, _c2003. |
||
300 |
_a100 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 100. | ||
650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny _vporadniki. _2kaba _981443 |
|
650 | 7 |
_aZakłady żywienia zbiorowego _xwarunki zdrowotne _vporadniki. _2kaba _983248 |
|
700 | 1 |
_aTurlejska, Halina. _917300 |
|
920 | _a83-88010-43-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c12390 _d12390 |