000 01174cam a2200277 i 4500
001 zz2003915288
003 NUKAT
005 20241231111230.0
008 031128s2003 pl | |00| ||pol|c
020 _a8388010433
035 _a(OCoLC)749251301
040 _aKR U/ynk
_cKR U/ynk
_dKR U/mal
_dTOR U/UDs
245 0 0 _aPrzewodnik do wdrażania zasad GMP/GHP i systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego /
_cHalina Turlejska [et al.].
246 3 _aPrzewodnik do wdrażania zasad Good Manufacturing Practice/Good Hygienic Practice i systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w zakładach żywienia zbiorowego
260 _aWarszawa :
_bFundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa,
_c2003.
300 _a100 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 100.
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
_vporadniki.
_2kaba
_981443
650 7 _aZakłady żywienia zbiorowego
_xwarunki zdrowotne
_vporadniki.
_2kaba
_983248
700 1 _aTurlejska, Halina.
_917300
920 _a83-88010-43-3
942 _cBK
_00
999 _c12390
_d12390