000 01316cam a2200301 i 4500
001 zz2003915215
003 NUKAT
005 20241231111212.0
008 031127s2003 pl | |00| ||pol|c
020 _a8388010530
035 _a(OCoLC)749250728
040 _aKR U/ynk
_cKR U/ynk
_dKR U/MM
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aTurlejska, Halina.
_917300
245 1 0 _aWdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego :
_bporadnik dla kierujących zakładem /
_cHalina Turlejska, Urszula Pelzner.
246 3 _aWdrażanie systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego
260 _aWarszawa :
_bFundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa,
_c2003.
300 _a30 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aWykaz wybranych poradników dotyczących zasad GHP/GMP i HACCP s. 27-29.
504 _aBibliogr. s. 30.
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny
_zPolska
_vporadniki.
_2kaba
_981267
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości
_vporadniki.
_2kaba
_983683
700 1 _aPelzner, Urszula.
_917363
920 _a83-88010-53-0
942 _cBK
_00
999 _c12395
_d12395