000 | 01316cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003915215 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111212.0 | ||
008 | 031127s2003 pl | |00| ||pol|c | ||
020 | _a8388010530 | ||
035 | _a(OCoLC)749250728 | ||
040 |
_aKR U/ynk _cKR U/ynk _dKR U/MM _dLUBL 58/ASs |
||
100 | 1 |
_aTurlejska, Halina. _917300 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWdrażanie systemu HACCP w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego : _bporadnik dla kierujących zakładem / _cHalina Turlejska, Urszula Pelzner. |
246 | 3 | _aWdrażanie systemu Hazard Analysis and Critical Control Point w małych i średnich przedsiębiorstwach sektora żywnościowego | |
260 |
_aWarszawa : _bFundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa, _c2003. |
||
300 |
_a30 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aWykaz wybranych poradników dotyczących zasad GHP/GMP i HACCP s. 27-29. | ||
504 | _aBibliogr. s. 30. | ||
650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny _zPolska _vporadniki. _2kaba _981267 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości _vporadniki. _2kaba _983683 |
|
700 | 1 |
_aPelzner, Urszula. _917363 |
|
920 | _a83-88010-53-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c12395 _d12395 |