000 01080cam a2200289 i 4500
001 zz2004830388
003 NUKAT
005 20241231093232.0
008 040913s2004 pl a f |000 0 pol c
020 _a8372445222
035 _a(OCoLC)749259629
040 _aLUBL 58/HR
_cLUBL 58/HR
_dLUBL 58/MN
_dLUBL 58/ESs
_dKR U/42AKs
_dKR 93/MPs
245 0 0 _aAtlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności /
_cpod red. nauk. Eugeniusza Sobczaka ; [aut.: Małgorzata Gniewosz et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW,
_c2004.
300 _a88 s. :
_bfot. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aLiteratura s. 88.
650 7 _aDrobnoustroje
_vatlasy.
_2kaba
_9121437
650 7 _aDrobnoustroje
_xmorfologia
_vatlasy.
_2kaba
_9121438
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_vatlasy.
_2kaba
_9121439
700 1 _aSobczak, Eugeniusz.
_eRed.
_913280
700 1 _aGniewosz, Małgorzata.
_919926
920 _a83-7244-522-2
942 _cBK
_00
999 _c12689
_d12689