000 | 01080cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004830388 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093232.0 | ||
008 | 040913s2004 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a8372445222 | ||
035 | _a(OCoLC)749259629 | ||
040 |
_aLUBL 58/HR _cLUBL 58/HR _dLUBL 58/MN _dLUBL 58/ESs _dKR U/42AKs _dKR 93/MPs |
||
245 | 0 | 0 |
_aAtlas wybranych drobnoustrojów ważnych w technologii żywności / _cpod red. nauk. Eugeniusza Sobczaka ; [aut.: Małgorzata Gniewosz et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW, _c2004. |
||
300 |
_a88 s. : _bfot. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aLiteratura s. 88. | ||
650 | 7 |
_aDrobnoustroje _vatlasy. _2kaba _9121437 |
|
650 | 7 |
_aDrobnoustroje _xmorfologia _vatlasy. _2kaba _9121438 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _vatlasy. _2kaba _9121439 |
|
700 | 1 |
_aSobczak, Eugeniusz. _eRed. _913280 |
|
700 | 1 |
_aGniewosz, Małgorzata. _919926 |
|
920 | _a83-7244-522-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c12689 _d12689 |