000 | 01256cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004991329 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093712.0 | ||
008 | 040924s2004 pl a | |10| ||pol|c | ||
020 | _a8389800020 | ||
035 | _a(OCoLC)749664305 | ||
040 |
_aKR U/mal _cKR U/mal _dKR U/mal _dLUBL 58/ESs |
||
245 | 0 | 0 |
_a"Warzywa polowe i ochrona roślin" : _bogólnopolska konferencja naukowa / _c[oprac. red. Franciszek Adamicki, Jan Smoter oraz pracownicy Działu Upowszechniania, Promocji i Informacji Naukowej] ; Instytut Warzywnictwa. |
246 | 3 | 0 | _aOgólnopolska konferencja naukowa "Warzywa polowe i ochrona roślin" |
246 | 1 | 4 | _aAktualne zagadnienia polowej produkcji warzyw |
260 |
_aSkierniewice : _bIW, _c2004. |
||
300 |
_a69 s. : _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy ref. | ||
650 | 7 |
_aWarzywnictwo _vkonferencje. _2kaba _979572 |
|
700 | 1 |
_aAdamicki, Franciszek. _eRed. _9118 |
|
700 | 1 |
_aSmoter, Jan. _eRed. _919928 |
|
710 | 2 |
_aInstytut Warzywnictwa (Skierniewice). _bDział Upowszechniania, Promocji i Informacji Naukowej. _919929 |
|
920 | _a83-89800-02-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c12737 _d12737 |