000 01177cam a2200289 i 4500
001 zz2004793091
003 NUKAT
005 20241231094212.0
008 041008s1990 pl a | f |00| | rus|c
035 _a(OCoLC)749423923
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 0 _arus
_apol
100 1 _aBracławska, Anna
_c(tłumacz).
_91599
245 1 0 _aJęzyk rosyjski - technologia żywności /
_cAnna Bracławska.
250 _aWyd. 3 nie zm.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. SGGW-AR,
_c1990.
300 _a164 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
500 _aWg metryki książki: Wyd. 3.
521 8 _aDla studentów I roku studiów na wydziałach Technologii Żywności oraz Żywienia Człowieka i Wiejskiego Gospodarstwa Domowego.
650 7 _aJęzyk rosyjski
_vzadania i ćwiczenia.
_2kaba
_986058
830 0 _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie
_963850
942 _cBK
_00
999 _c12820
_d12820