000 | 01177cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004793091 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094212.0 | ||
008 | 041008s1990 pl a | f |00| | rus|c | ||
035 | _a(OCoLC)749423923 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
041 | 0 |
_arus _apol |
|
100 | 1 |
_aBracławska, Anna _c(tłumacz). _91599 |
|
245 | 1 | 0 |
_aJęzyk rosyjski - technologia żywności / _cAnna Bracławska. |
250 | _aWyd. 3 nie zm. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. SGGW-AR, _c1990. |
||
300 |
_a164 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie | |
500 | _aWg metryki książki: Wyd. 3. | ||
521 | 8 | _aDla studentów I roku studiów na wydziałach Technologii Żywności oraz Żywienia Człowieka i Wiejskiego Gospodarstwa Domowego. | |
650 | 7 |
_aJęzyk rosyjski _vzadania i ćwiczenia. _2kaba _986058 |
|
830 | 0 |
_aSkrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w Warszawie _963850 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c12820 _d12820 |