000 01326cam a2200313 i 4500
001 zz2004975750
003 NUKAT
005 20241231095427.0
008 041109s1997 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749735994
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aGambuś, Halina
_d(1952- ).
_920449
245 1 0 _aWpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa :
_b(badania modelowe) /
_cHalina Gambuś.
260 _aKraków :
_bWydaw. AR,
_c1997.
300 _a114 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy,
_x1233-4189 ;
_vnr 226
500 _aPraca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie.
504 _aBibliogr. s. 103-112.
546 _aStreszcz. ang.
610 2 7 _aAkademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków)
_xrozprawy akademickie.
_2kaba
_969582
650 7 _aChleb
_xjakość.
_2kaba
_984486
650 7 _aSkrobia
_xjakość.
_2kaba
_984430
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie.
_pRozprawy
_x1233-4189
_vnr 226
_964103
942 _cBK
_00
999 _c13261
_d13261