| 000 | 01326cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2004975750 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231095427.0 | ||
| 008 | 041109s1997 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)749735994 | ||
| 040 |
_aKR 197/KH _cKR 197/KH _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aGambuś, Halina _d(1952- ). _920449 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ fizyczno-chemicznych właściwości skrobi na jakość i starzenie się pieczywa : _b(badania modelowe) / _cHalina Gambuś. |
| 260 |
_aKraków : _bWydaw. AR, _c1997. |
||
| 300 |
_a114 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy, _x1233-4189 ; _vnr 226 |
|
| 500 | _aPraca wykonana w Katedrze Technologii Węglowodanów AR w Krakowie. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 103-112. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 610 | 2 | 7 |
_aAkademia Rolnicza im. Hugona Kołłątaja (Kraków) _xrozprawy akademickie. _2kaba _969582 |
| 650 | 7 |
_aChleb _xjakość. _2kaba _984486 |
|
| 650 | 7 |
_aSkrobia _xjakość. _2kaba _984430 |
|
| 830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. _pRozprawy _x1233-4189 _vnr 226 _964103 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c13261 _d13261 |
||