000 01318cam a2200301 i 4500
001 zz2004955678
003 NUKAT
005 20241231095950.0
008 041123s1996 pl f m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749708793
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dOLSZT 003/JG
041 0 _apol
_beng
100 1 _aLitwińczuk, Anna
_d(1952- ).
_98465
245 1 0 _aWartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F1 i R1 od krów cb po buhajach limousine i włoskich rasach mięsnych oraz krzyżówek trójrasowych :
_brozprawa habilitacyjna /
_cAnna Litwińczuk.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo AR,
_c1996.
300 _a47 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSeria Wydawnicza - Rozprawy Naukowe / Akademia Rolnicza w Lublinie,
_x0860-4355 ;
_v189
504 _aBibliogr. s. 39-45.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aBydło rzeźne
_xocena
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9117374
650 7 _aMięso z byka
_xjakość
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_9117373
710 2 _aAkademia Rolnicza (Lublin).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941086
830 0 _aRozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie
_x0860-4355
_v189
_963777
942 _cBK
_00
999 _c13533
_d13533