000 | 01318cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004955678 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095950.0 | ||
008 | 041123s1996 pl f m |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749708793 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dOLSZT 003/JG |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aLitwińczuk, Anna _d(1952- ). _98465 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F1 i R1 od krów cb po buhajach limousine i włoskich rasach mięsnych oraz krzyżówek trójrasowych : _brozprawa habilitacyjna / _cAnna Litwińczuk. |
260 |
_aLublin : _bWydawnictwo AR, _c1996. |
||
300 |
_a47 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aSeria Wydawnicza - Rozprawy Naukowe / Akademia Rolnicza w Lublinie, _x0860-4355 ; _v189 |
|
504 | _aBibliogr. s. 39-45. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aBydło rzeźne _xocena _vrozprawy akademickie. _2kaba _9117374 |
|
650 | 7 |
_aMięso z byka _xjakość _vrozprawy akademickie. _2kaba _9117373 |
|
710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Lublin). _bWydawnictwo. _4pbl _941086 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie _x0860-4355 _v189 _963777 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c13533 _d13533 |