000 01092cam a2200265 i 4500
001 zz2003809296
003 NUKAT
005 20241231104906.0
008 030909s2003 pl | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)749174367
040 _aWA M/ES
_cWA M/ES
_dWA M/GM
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aNowakowski, Zygmunt
_c(weterynaria).
_920654
245 1 0 _aWpływ procesu chorobowego na cechy ilościowe i jakościowe jadalnych surowców na przykładzie kokcydiozy kurcząt brojlerów /
_cZygmunt Nowakowski ; Wydział Medycyny Weterynaryjnej.
260 _aLublin :
_bWydaw. AR,
_ccop. 2003.
300 _a73, [1] s. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe Akademii Rolniczej w Lublinie,
_x0860-4355 ;
_vz. 276
504 _aPiśmiennictwo przy rozdz.
650 7 _aKokcydioza.
_2kaba
_984649
650 7 _aKurczak (mięso)
_xjakość.
_2kaba
_984650
830 0 _aRozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie
_x0860-4355
_v276
_963777
942 _cBK
_00
999 _c13635
_d13635