000 | 01092cam a2200265 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003809296 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104906.0 | ||
008 | 030909s2003 pl | |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)749174367 | ||
040 |
_aWA M/ES _cWA M/ES _dWA M/GM _dLUBL 58/ASs |
||
100 | 1 |
_aNowakowski, Zygmunt _c(weterynaria). _920654 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ procesu chorobowego na cechy ilościowe i jakościowe jadalnych surowców na przykładzie kokcydiozy kurcząt brojlerów / _cZygmunt Nowakowski ; Wydział Medycyny Weterynaryjnej. |
260 |
_aLublin : _bWydaw. AR, _ccop. 2003. |
||
300 |
_a73, [1] s. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe Akademii Rolniczej w Lublinie, _x0860-4355 ; _vz. 276 |
|
504 | _aPiśmiennictwo przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aKokcydioza. _2kaba _984649 |
|
650 | 7 |
_aKurczak (mięso) _xjakość. _2kaba _984650 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie _x0860-4355 _v276 _963777 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c13635 _d13635 |