000 01170cam a2200277 i 4500
001 zz2004871907
003 NUKAT
005 20241231093309.0
008 040914s2004 pl | f |00| ||pol|c
020 _a8389870002
035 _a(OCoLC)749333164
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/EG
_dKR 7/BOs
100 1 _aCzarniecka-Skubina, Ewa.
_92697
245 1 0 _aPoradnik gastronoma :
_bpierwszy kompletny zbiór przepisów prawnych i uregulowań branżowych z zakresu zbiorowego żywienia i gastronomii (stan prawny na dzień 15 maja 2004 r.) /
_cEwa Czarniecka-Skubina, Elżbieta Rosiak.
260 _aWarszawa :
_bPolskie Wydaw. Specjalistyczne "ProMedia",
_c2004.
300 _a171 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 158-159.
650 7 _aZakłady żywienia zbiorowego
_xprawo
_zPolska
_vporadniki.
_2kaba
_984678
650 7 _aZakłady żywienia zbiorowego
_xwarunki zdrowotne
_xprawo
_zPolska.
_2kaba
_984679
700 1 _aRosiak, Elżbieta
_c(technologia żywienia).
_920670
920 _a83-89870-00-2
942 _cBK
_00
999 _c13661
_d13661