000 | 01170cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004871907 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093309.0 | ||
008 | 040914s2004 pl | f |00| ||pol|c | ||
020 | _a8389870002 | ||
035 | _a(OCoLC)749333164 | ||
040 |
_aKR 7/TS _cKR 7/TS _dKR 7/EG _dKR 7/BOs |
||
100 | 1 |
_aCzarniecka-Skubina, Ewa. _92697 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPoradnik gastronoma : _bpierwszy kompletny zbiór przepisów prawnych i uregulowań branżowych z zakresu zbiorowego żywienia i gastronomii (stan prawny na dzień 15 maja 2004 r.) / _cEwa Czarniecka-Skubina, Elżbieta Rosiak. |
260 |
_aWarszawa : _bPolskie Wydaw. Specjalistyczne "ProMedia", _c2004. |
||
300 |
_a171 s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 158-159. | ||
650 | 7 |
_aZakłady żywienia zbiorowego _xprawo _zPolska _vporadniki. _2kaba _984678 |
|
650 | 7 |
_aZakłady żywienia zbiorowego _xwarunki zdrowotne _xprawo _zPolska. _2kaba _984679 |
|
700 | 1 |
_aRosiak, Elżbieta _c(technologia żywienia). _920670 |
|
920 | _a83-89870-00-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c13661 _d13661 |