000 | 01639cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004886381 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231092423.0 | ||
008 | 040812s2004 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 | _a8320429455 | ||
035 | _a(OCoLC)749350740 | ||
040 |
_aGD 015/GP _cGD 015/GP _dGD 015/GP _dŁ 30/BSts _dWA 191/MS |
||
245 | 0 | 0 |
_aMięso i przetwory drobiowe : _btechnologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / _cpod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2004. |
||
300 |
_aXI, 573 s. : _bfot., rys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aŻywność, Jakość, Technologia | |
500 | _aKsiążka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993). | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym. | |
650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xprodukcja i handel _vpodręczniki akademickie. _2kaba _974831 |
|
650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _984683 |
|
700 | 1 |
_aGrabowski, Tadeusz _c(technologia żywności i żywienia). _eRed. _94591 |
|
700 | 1 |
_aKijowski, Jacek _d(1948-2013). _eRed. _96707 |
|
700 | 1 |
_aAnders, Elżbieta. _9346 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
830 | 0 |
_aŻywność, Jakość, Technologia _964275 |
|
920 | _a83-204-2945-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c13665 _d13665 |