000 01639cam a2200349 i 4500
001 zz2004886381
003 NUKAT
005 20241231092423.0
008 040812s2004 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8320429455
035 _a(OCoLC)749350740
040 _aGD 015/GP
_cGD 015/GP
_dGD 015/GP
_dŁ 30/BSts
_dWA 191/MS
245 0 0 _aMięso i przetwory drobiowe :
_btechnologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
_cpod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2004.
300 _aXI, 573 s. :
_bfot., rys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aŻywność, Jakość, Technologia
500 _aKsiążka jest kontynuacją poprzednich wyd. "Technologii mięsa drobiowego" (WNT 1965, 1977, 1993).
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
650 7 _aMięso drobiowe
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_974831
650 7 _aMięso drobiowe
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_984683
700 1 _aGrabowski, Tadeusz
_c(technologia żywności i żywienia).
_eRed.
_94591
700 1 _aKijowski, Jacek
_d(1948-2013).
_eRed.
_96707
700 1 _aAnders, Elżbieta.
_9346
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
830 0 _aŻywność, Jakość, Technologia
_964275
920 _a83-204-2945-5
942 _cBK
_00
999 _c13665
_d13665