000 01311cam a2200313 i 4500
001 zz2004977242
003 NUKAT
005 20241231100352.0
008 041201s1998 pl a f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1412932206
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
_dSIEDL 001/EC
_dOLSZT 003/DS
041 0 _apol
_aeng
_beng
_bpol
100 1 _aMleko, Stanisław
_d(1964- ).
_920556
245 1 0 _aŻelowanie białek serwatkowych i ich mieszanin z sacharydami :
_brozprawa habilitacyjna /
_cStanisław Mleko.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_cdr. 1998.
300 _a108 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe Akademii Rolniczej w Lublinie,
_x0860-4355 ;
_v(212)
504 _aBibliogr. s. 103-108 i przy materiałach źródłowych.
546 _aStreszcz. ang.
546 _aMateriały źródłowe ang. ; streszcz. pol.
650 7 _aSerwatka
_xprzerób.
_2kaba
_984973
650 7 _aŻelowanie
_xzastosowania przemysłowe.
_2kaba
_985008
710 2 _aAkademia Rolnicza (Lublin).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941086
830 0 _aRozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie
_x0860-4355
_v212
_963777
942 _cBK
_00
999 _c13678
_d13678