| 000 | 01311cam a2200313 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2004977242 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231100352.0 | ||
| 008 | 041201s1998 pl a f |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)1412932206 | ||
| 040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs _dSIEDL 001/EC _dOLSZT 003/DS |
||
| 041 | 0 |
_apol _aeng _beng _bpol |
|
| 100 | 1 |
_aMleko, Stanisław _d(1964- ). _920556 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aŻelowanie białek serwatkowych i ich mieszanin z sacharydami : _brozprawa habilitacyjna / _cStanisław Mleko. |
| 260 |
_aLublin : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _cdr. 1998. |
||
| 300 |
_a108 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe Akademii Rolniczej w Lublinie, _x0860-4355 ; _v(212) |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 103-108 i przy materiałach źródłowych. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 546 | _aMateriały źródłowe ang. ; streszcz. pol. | ||
| 650 | 7 |
_aSerwatka _xprzerób. _2kaba _984973 |
|
| 650 | 7 |
_aŻelowanie _xzastosowania przemysłowe. _2kaba _985008 |
|
| 710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Lublin). _bWydawnictwo. _4pbl _941086 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie _x0860-4355 _v212 _963777 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c13678 _d13678 |
||