000 00929cam a2200241 i 4500
001 zz2004891770
003 NUKAT
005 20241231100550.0
008 041206s1979 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749640255
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
100 1 _aPełczyńska, Elżbieta
_d(1940- ).
_920652
245 1 0 _aWpływ stanu odżywienia na wartość i przydatność spożywczą mięsa bydła :
_brozprawa habilitacyjna /
_cElżbieta Pełczyńska.
260 _aLublin :
_bWydaw. AR,
_c1979.
300 _a52 s. :
_brys. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSeria Wydawnicza - Rozprawy Naukowe / Akademia Rolnicza w Lublinie ;
_v63
504 _aBibliogr. s. 47-49.
830 0 _aRozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie
_x0860-4355
_v63
_963777
942 _cBK
_00
999 _c13833
_d13833