000 01180cam a2200349 i 4500
001 zz2005780758
003 NUKAT
005 20241231101651.0
008 050110s2004 xxua | |001 ||eng|c
020 _a1855737248
020 _a0849325374
035 _a(OCoLC)749779783
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
044 _axxu
_axxk
245 0 0 _aTexture in food.
_nVol. 2,
_pSolid foods /
_ced. by David Kilcast.
246 3 0 _aSolid foods
260 _aBoca Raton :
_bCRC Press ;
_aCambridge :
_bWoodhead Publishing Limited,
_c2004.
300 _aXXII, 537 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aWoodhead Publishing in Food Science and Technology
504 _aBibliogr. przy rozdz.
504 _aIndeks.
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_980765
650 7 _aŻywność
_xtekstura.
_2kaba
_980825
700 1 _aKilcast, David.
_eRed.
_920937
830 0 _aWoodhead Publishing Series in Food Science and Technology
_964538
920 _a1-85573-724-8
920 _a0-8493-2537-4
942 _cBK
_00
999 _c14077
_d14077