000 | 01290cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005820058 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101350.0 | ||
008 | 041230s2004 pl a | m |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)69639967 | ||
040 |
_aWA M/IW _cWA M/IW _dWA M/ES _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aDaczkowska-Kozon, Elżbieta. _921142 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBakterie z rodzaju Campylobacter w żywności pochodzenia zwierzęcego i środowisku wodnym / _cElżbieta Daczkowska-Kozon. |
260 |
_aSzczecin : _bWydaw. AR, _c2004. |
||
300 |
_a129 s., [2] k. tabl. (w tym 1 złoż.) : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie, _x0239-6467 ; _vnr 226 |
|
502 | _aPraca habilitacyjna. | ||
504 | _aPiśmiennictwo s. 110-127. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aInfekcje Campylobacter _xepidemiologia _zPolska _zPomorze Zachodnie (region). _2kaba _985389 |
|
650 | 7 |
_aWody powierzchniowe _xmikrobiologia. _2kaba _985228 |
|
650 | 7 |
_aŻywność pochodzenia zwierzęcego _xmikrobiologia. _2kaba _980890 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie _x0239-6467 _vnr 226 _963761 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c14288 _d14288 |