000 01290cam a2200313 i 4500
001 zz2005820058
003 NUKAT
005 20241231101350.0
008 041230s2004 pl a | m |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)69639967
040 _aWA M/IW
_cWA M/IW
_dWA M/ES
_dLUBL 58/ESs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aDaczkowska-Kozon, Elżbieta.
_921142
245 1 0 _aBakterie z rodzaju Campylobacter w żywności pochodzenia zwierzęcego i środowisku wodnym /
_cElżbieta Daczkowska-Kozon.
260 _aSzczecin :
_bWydaw. AR,
_c2004.
300 _a129 s., [2] k. tabl. (w tym 1 złoż.) :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
_x0239-6467 ;
_vnr 226
502 _aPraca habilitacyjna.
504 _aPiśmiennictwo s. 110-127.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aInfekcje Campylobacter
_xepidemiologia
_zPolska
_zPomorze Zachodnie (region).
_2kaba
_985389
650 7 _aWody powierzchniowe
_xmikrobiologia.
_2kaba
_985228
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xmikrobiologia.
_2kaba
_980890
830 0 _aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
_x0239-6467
_vnr 226
_963761
942 _cBK
_00
999 _c14288
_d14288