000 00911cam a2200241 i 4500
001 zz2005922052
003 NUKAT
005 20251210203328.0
008 050309s1963 pl a | f |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)749803491
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aWyczański, Sławomir
_d( -2011).
_0n 96638354
_915901
245 1 0 _aTechnologia cukiernictwa.
_nCz. 1 /
_cSławomir Wyczański.
260 _aWarszawa :
_bWydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1963.
300 _a222, [2] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 222.
521 8 _aDla uczniów technikum przemysłu spożywczego.
650 7 _aSłodycze
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_0s 2004189833
_985660
942 _cBK
_00
999 _c14617
_d14617