| 000 | 00911cam a2200241 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2005922052 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20251210203328.0 | ||
| 008 | 050309s1963 pl a | f |00| ||pol|c | ||
| 035 | _a(OCoLC)749803491 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 100 | 1 |
_aWyczański, Sławomir _d( -2011). _0n 96638354 _915901 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aTechnologia cukiernictwa. _nCz. 1 / _cSławomir Wyczański. |
| 260 |
_aWarszawa : _bWydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1963. |
||
| 300 |
_a222, [2] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 504 | _aBibliogr. s. 222. | ||
| 521 | 8 | _aDla uczniów technikum przemysłu spożywczego. | |
| 650 | 7 |
_aSłodycze _xprodukcja i handel _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _0s 2004189833 _985660 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c14617 _d14617 |
||