000 | 01046cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005947007 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110038.0 | ||
008 | 050426s1989 xo | |00| ||slo|c | ||
020 | _a8005000677 | ||
035 | _a(OCoLC)749871560 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
100 | 1 |
_aKaščák, Ján Silvester. _921734 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAko konzervovat' ovocie, zeleninu, mäso / _cJán Silvester Kaščák. |
250 | _a3 prepracované vyd. | ||
260 |
_aBratislava : _bAlfa, _c1989. |
||
300 |
_a351, [1] s. ; _c22 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aEdícia Potravinárskej Literatúry | |
504 | _aBibliogr. s. 345. | ||
650 | 7 |
_aOwoce _xprzerób. _2kaba _975779 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa _xprzerób. _2kaba _979564 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel. _2kaba _974825 |
|
830 | 0 |
_aEdícia Potravinárskej Literatúry _964621 |
|
920 | _a80-05-00067-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15047 _d15047 |