000 01046cam a2200313 i 4500
001 zz2005947007
003 NUKAT
005 20241231110038.0
008 050426s1989 xo | |00| ||slo|c
020 _a8005000677
035 _a(OCoLC)749871560
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aKaščák, Ján Silvester.
_921734
245 1 0 _aAko konzervovat' ovocie, zeleninu, mäso /
_cJán Silvester Kaščák.
250 _a3 prepracované vyd.
260 _aBratislava :
_bAlfa,
_c1989.
300 _a351, [1] s. ;
_c22 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aEdícia Potravinárskej Literatúry
504 _aBibliogr. s. 345.
650 7 _aOwoce
_xprzerób.
_2kaba
_975779
650 7 _aWarzywa
_xprzerób.
_2kaba
_979564
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_974825
830 0 _aEdícia Potravinárskej Literatúry
_964621
920 _a80-05-00067-7
942 _cBK
_00
999 _c15047
_d15047