000 01168cam a2200289 i 4500
001 zz2003952167
003 NUKAT
005 20241231105416.0
008 030926s2003 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8389211203
_z838921203
035 _a(OCoLC)749266396
040 _aKR U/mal
_cKR U/mal
_dKR U/ynk
_dLUBL 58/ASs
100 1 _aKrólak, Alicja.
_921946
245 1 0 _aTechnologia przetwórstwa mięsa :
_bpodręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej /
_cAlicja Królak.
260 _aWarszawa :
_bHortpress,
_c2003.
300 _a223 s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa s. red. błędny ISBN.
650 7 _aInwentarz żywy
_xubój
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_972873
650 7 _aRzeźnictwo
_xtechniki
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_978166
650 7 _aTusze
_xocena
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_979193
650 7 _aZwierzęta rzeźne
_xklasyfikowanie
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_980474
920 _a83-89211-20-3
_z83-8921-20-3
942 _cBK
_00
999 _c15160
_d15160