000 | 01168cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003952167 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105416.0 | ||
008 | 030926s2003 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 |
_a8389211203 _z838921203 |
||
035 | _a(OCoLC)749266396 | ||
040 |
_aKR U/mal _cKR U/mal _dKR U/ynk _dLUBL 58/ASs |
||
100 | 1 |
_aKrólak, Alicja. _921946 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia przetwórstwa mięsa : _bpodręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej / _cAlicja Królak. |
260 |
_aWarszawa : _bHortpress, _c2003. |
||
300 |
_a223 s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa s. red. błędny ISBN. | ||
650 | 7 |
_aInwentarz żywy _xubój _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _972873 |
|
650 | 7 |
_aRzeźnictwo _xtechniki _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _978166 |
|
650 | 7 |
_aTusze _xocena _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _979193 |
|
650 | 7 |
_aZwierzęta rzeźne _xklasyfikowanie _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _980474 |
|
920 |
_a83-89211-20-3 _z83-8921-20-3 |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15160 _d15160 |