000 | 01023cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2002905293 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093917.0 | ||
008 | 021015s2002 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 | _a8386384999 | ||
020 | _a8389211106 | ||
035 | _a(OCoLC)749273229 | ||
040 |
_aKR U/mal _cKR U/mal _dKR U/MM _dŁ U/MSs |
||
100 | 1 |
_aKrześniak, Krzysztof. _921947 |
|
245 | 1 | 0 |
_aGospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych : _bpodręcznik szkolny do nauki zawodu - kelner, kucharz / _cKrzysztof Krześniak. |
260 |
_aWarszawa : _bHortpress, _c2002. |
||
300 |
_a168 s. : _bmapa, wykr. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
521 | 8 | _aPodręcznik do kształcenia zawodowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
920 | _a83-86384-99-9 | ||
920 | _a83-89211-10-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15161 _d15161 |