000 01759cam a2200349 i 4500
001 zz2005947721
003 NUKAT
005 20241231110630.0
008 040813s2004 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1412894200
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBłażewicz, Józef.
_921911
245 1 0 _aWłaściwości brzeczek i koncentratów słodowych otrzymanych z użyciem skrobi ziemniaczanej, ziarna pszenżyta i jęczmienia jako zamienników słodu /
_cJózef Błażewicz ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
246 1 5 _aProperties of malt worts and concentrates obtained with the use of potato tarch, triticale and barley grain as malt supplementation
260 _aWrocław :
_bWydaw. AR,
_c2004.
300 _a94 s. :
_bwykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ;
_v217
500 _aW serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 491.
500 _aNa s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
504 _aBibliogr. s. 83-92.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aPiwowarstwo
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_986332
650 7 _aSłodownictwo
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_986331
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940981
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0867-7964
_vnr 491
_964105
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
_pRozprawy (1994)
_v217
_964226
942 _cBK
_00
999 _c15187
_d15187