000 01585cam a2200337 i 4500
001 zz2005786041
003 NUKAT
005 20241231110837.0
008 040813s2004 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749447856
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aRywotycki, Ryszard.
_912485
245 1 0 _aPotencjalne zagrożenia bezpieczeństwa żywności w łańcuchu produkcji wyrobów mięsnych na przykładzie nitrozoamin /
_cRyszard Rywotycki ; [Wydział Nauk o Żywności].
246 1 5 _aPotential hazards to food safety in the production chain of meat products on an example of nitrosamines
260 _aWrocław :
_bWydaw. AR,
_c2004.
300 _a63 s. :
_bwykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ;
_v222
500 _aW serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 496.
500 _aNa s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
504 _aBibliogr. s. 55-61.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aMięso
_xocena
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_986318
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940981
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0867-7964
_vnr 496
_964105
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
_pRozprawy (1994)
_v222
_964226
942 _cBK
_00
999 _c15219
_d15219