000 01038cam a2200253 i 4500
001 zz2003841042
003 NUKAT
005 20241231094859.0
008 030121s1966 pl a | |00| ||pol|c
035 _a(OCoLC)749602010
040 _aLUBL U/AG
_cLUBL U/AG
_dLUBLU/bg
245 0 0 _aProdukcja i stosowanie preparatów amylolitycznych w przemyśle spożywczym :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Franciszka Nowotnego ; [aut. Bolesław Bachman et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1966.
300 _a118 s. :
_brys., err. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBiblioteczka Problemy Techniczne Przemysłu Spożywczego
504 _aBibliogr. przy rozdz.
700 1 _aNowotny, Franciszek
_d(1904-1972).
_eRed.
_910218
700 1 _aBachman, Bolesław
_d(1911-2002).
_918939
830 0 _aBiblioteczka Problemy Techniczne Przemysłu Spożywczego
_962993
942 _cBK
_00
999 _c15253
_d15253