000 | 01038cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003841042 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094859.0 | ||
008 | 030121s1966 pl a | |00| ||pol|c | ||
035 | _a(OCoLC)749602010 | ||
040 |
_aLUBL U/AG _cLUBL U/AG _dLUBLU/bg |
||
245 | 0 | 0 |
_aProdukcja i stosowanie preparatów amylolitycznych w przemyśle spożywczym : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Franciszka Nowotnego ; [aut. Bolesław Bachman et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydaw. Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1966. |
||
300 |
_a118 s. : _brys., err. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aBiblioteczka Problemy Techniczne Przemysłu Spożywczego | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
700 | 1 |
_aNowotny, Franciszek _d(1904-1972). _eRed. _910218 |
|
700 | 1 |
_aBachman, Bolesław _d(1911-2002). _918939 |
|
830 | 0 |
_aBiblioteczka Problemy Techniczne Przemysłu Spożywczego _962993 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15253 _d15253 |