000 01104cam a2200301 i 4500
001 zz2005935953
003 NUKAT
005 20250314224440.0
008 050531s1994 xxua |001 0 eng c
020 _a0824791487
035 _a(OCoLC)1412907621
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aWhitaker, John R.
_d(1929- ).
_915391
245 1 0 _aPrinciples of enzymology for the food sciences /
_cJohn R. Whitaker.
250 _a2nd ed.
260 _aNew York [etc.] :
_bMarcel Dekker,
_ccop. 1994.
300 _a[4], XV, 625 s. :
_bil., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
_v61
500 _aOzn. nr serii wg CIP i zestawienia vol. serii.
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aEnzymy.
_2kaba
_971576
830 0 _aFood Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
_v61
_963270
920 _a0-8247-9148-7
942 _cBK
_00
999 _c15327
_d15327