000 01084cam a2200301 i 4500
001 zz2005948586
003 NUKAT
005 20241231110025.0
008 050426s1974 xxka |001 0 eng c
020 _a0080178111
035 _a(OCoLC)1413092471
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
_dOLSZT 003/NZ
100 1 _aLawrie, Ralston Andrew
_d(1924-2007).
_959826
240 1 0 _aMeat science
_l(ang.)
245 1 0 _aMeat science /
_cby R. A. Lawrie.
250 _a2nd ed.
260 _aOxford [etc.] :
_bPergamon Press,
_c1974.
300 _aXVIII, 419 s., [1] k. tabl. złoż. :
_bil., fot., wykr. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aThe Commonwealth and International Library. Food Science and Technology
504 _aBibliogr. s. 357-392. Indeks.
650 7 _aMięso.
_2kaba
_974827
830 4 _aThe Commonwealth and International Library.
_pFood Science and Technology
_964640
920 _a0-08-017811-1
942 _cBK
_00
999 _c15339
_d15339