000 | 01095cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005787254 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111725.0 | ||
008 | 050610s1954 pl a f f |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749457236 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs _dOLSZT 003/BG |
||
100 | 1 |
_aChybowski, Zygmunt. _922156 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPrzemysł fermentacyjny : _bwiadomości ogólne / _cZ. Chybowski i J. Pęczak. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1954. |
||
300 |
_a41, [3] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aBiblioteka Ochrony Pracy | |
504 | _aBibliogr. s. [43]. | ||
521 | 8 | _aDla pracowników przemysłu fermentacyjnego. | |
650 | 7 |
_aGorzelnictwo _xśrodki bezpieczeństwa _vporadniki. _2kaba _989985 |
|
700 | 1 |
_aPęczak, Jerzy. _922157 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego. _4pbl _942568 |
|
830 | 0 |
_aBiblioteka Ochrony Pracy _964657 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15417 _d15417 |