000 01095cam a2200289 i 4500
001 zz2005787254
003 NUKAT
005 20241231111725.0
008 050610s1954 pl a f f |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749457236
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
_dOLSZT 003/BG
100 1 _aChybowski, Zygmunt.
_922156
245 1 0 _aPrzemysł fermentacyjny :
_bwiadomości ogólne /
_cZ. Chybowski i J. Pęczak.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1954.
300 _a41, [3] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aBiblioteka Ochrony Pracy
504 _aBibliogr. s. [43].
521 8 _aDla pracowników przemysłu fermentacyjnego.
650 7 _aGorzelnictwo
_xśrodki bezpieczeństwa
_vporadniki.
_2kaba
_989985
700 1 _aPęczak, Jerzy.
_922157
710 2 _aWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego.
_4pbl
_942568
830 0 _aBiblioteka Ochrony Pracy
_964657
942 _cBK
_00
999 _c15417
_d15417