000 | 01193cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003820647 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094724.0 | ||
008 | 030115s2001 pl a j f |000 0 pol c | ||
020 |
_a8302079782 _qcz. 4 |
||
020 |
_a8302078972 _qcałość |
||
035 | _a(OCoLC)749585995 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dŁ U/TKs _dOLSZT 003/bak |
||
245 | 0 | 0 |
_aTechnologia żywności : _bpodręcznik dla technikum : praca zbiorowa. _n4 / _ckoordynator Mieczysław Dłużewski ; [aut.: Anna Dłużewska et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _ccop. 2001. |
||
300 |
_a351 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 351-[352]. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _976982 |
|
700 | 1 |
_aDłużewski, Mieczysław _d(1922-2012). _eRed. _93518 |
|
700 | 1 |
_aDłużewska, Anna _d(1921-2001). _93517 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 |
_a83-02-07978-2 _qcz. 4 |
||
920 |
_a83-02-07897-2 _qcałość |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15628 _d15628 |