000 01193cam a2200301 i 4500
001 zz2003820647
003 NUKAT
005 20241231094724.0
008 030115s2001 pl a j f |000 0 pol c
020 _a8302079782
_qcz. 4
020 _a8302078972
_qcałość
035 _a(OCoLC)749585995
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dŁ U/TKs
_dOLSZT 003/bak
245 0 0 _aTechnologia żywności :
_bpodręcznik dla technikum : praca zbiorowa.
_n4 /
_ckoordynator Mieczysław Dłużewski ; [aut.: Anna Dłużewska et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_ccop. 2001.
300 _a351 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 351-[352].
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_976982
700 1 _aDłużewski, Mieczysław
_d(1922-2012).
_eRed.
_93518
700 1 _aDłużewska, Anna
_d(1921-2001).
_93517
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-07978-2
_qcz. 4
920 _a83-02-07897-2
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c15628
_d15628