000 | 01173cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003830716 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105244.0 | ||
008 | 030922s2003 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 |
_a8302079774 _qcz. 3 |
||
020 |
_a8302078972 _qcałość |
||
035 | _a(OCoLC)749157716 | ||
040 |
_aKR U/MZ _cKR U/MZ _dKR U/MZ _dKR U/GZs |
||
100 | 1 |
_aJarczyk, Andrzej _d(1933- ). _95963 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia żywności : _bpodręcznik dla technikum. _n3 / _cAndrzej Jarczyk. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c[2003]. |
||
300 |
_a215, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aCz. 1 ukazała się pod hasłem tyt., cz. 2 pod hasłem : Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna. | ||
504 | _aBibliogr. s. [216]. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _976982 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 |
_a83-02-07977-4 _qcz. 3 |
||
920 |
_a83-02-07897-2 _qcałość |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15630 _d15630 |