000 01173cam a2200313 i 4500
001 zz2003830716
003 NUKAT
005 20241231105244.0
008 030922s2003 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8302079774
_qcz. 3
020 _a8302078972
_qcałość
035 _a(OCoLC)749157716
040 _aKR U/MZ
_cKR U/MZ
_dKR U/MZ
_dKR U/GZs
100 1 _aJarczyk, Andrzej
_d(1933- ).
_95963
245 1 0 _aTechnologia żywności :
_bpodręcznik dla technikum.
_n3 /
_cAndrzej Jarczyk.
250 _aWyd. 2.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c[2003].
300 _a215, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aCz. 1 ukazała się pod hasłem tyt., cz. 2 pod hasłem : Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna.
504 _aBibliogr. s. [216].
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_976982
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-07977-4
_qcz. 3
920 _a83-02-07897-2
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c15630
_d15630