000 | 01371cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003912046 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105209.0 | ||
008 | 030919s1999 pl a | f |00| | pol|c | ||
020 |
_a8302053147 _qcz. 1 |
||
020 |
_a8302033405 _qcałość |
||
035 | _a(OCoLC)749237333 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/DSs _dKR 197 RRs |
||
100 | 1 |
_aKopta, Antonina. _97046 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem. _nCz. 1 / _cAntonina Kopta, Barbara Łuszczki. |
250 | _aWyd. 5. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1999. |
||
300 |
_a375, [1] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aWykaz literatury s. 375-[376]. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _971962 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _983206 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xocena _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _986883 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia _xtechniki _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _986910 |
|
700 | 1 |
_aŁuszczki, Barbara. _916635 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 |
_a83-02-05314-7 _qcz. 1 |
||
920 |
_a83-02-03340-5 _qcałość |
||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c15646 _d15646 |