000 01371cam a2200349 i 4500
001 zz2003912046
003 NUKAT
005 20241231105209.0
008 030919s1999 pl a | f |00| | pol|c
020 _a8302053147
_qcz. 1
020 _a8302033405
_qcałość
035 _a(OCoLC)749237333
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/DSs
_dKR 197 RRs
100 1 _aKopta, Antonina.
_97046
245 1 0 _aTechnologia gastronomiczna z towaroznawstwem.
_nCz. 1 /
_cAntonina Kopta, Barbara Łuszczki.
250 _aWyd. 5.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c1999.
300 _a375, [1] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aWykaz literatury s. 375-[376].
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_971962
650 7 _aKuchnia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_983206
650 7 _aŻywność
_xocena
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_986883
650 7 _aKuchnia
_xtechniki
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_986910
700 1 _aŁuszczki, Barbara.
_916635
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-05314-7
_qcz. 1
920 _a83-02-03340-5
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c15646
_d15646