000 01212cam a2200301 i 4500
001 zz2005933973
003 NUKAT
005 20241231112711.0
008 050401s2003 pl a d f |000 0 pol c
020 _a8302071412
035 _a(OCoLC)749828540
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aDąbrowski, Aleksander
_d(1939-2012).
_93464
245 1 0 _aPodstawy techniki w przemyśle spożywczym :
_bpodręcznik dla technikum /
_cAleksander Dąbrowski.
250 _aWyd. 2.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c[2003].
300 _a226, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 226-[227].
510 3 _aData wyd. wg: http://www.wsip.com.pl.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_xrysunki i plany
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_986860
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_986902
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-07141-2
942 _cBK
_00
999 _c15660
_d15660