000 01214cam a2200313 i 4500
001 zz2003984055
003 NUKAT
005 20241231105249.0
008 030922s2003 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8302078476
_qcz. 1
020 _a8302078972
_qcałość
035 _a(OCoLC)749306399
040 _aKR U/MZ
_cKR U/MZ
_dKR U/MZ
_dKR U/GZs
245 0 0 _aTechnologia żywności :
_bpodręcznik dla technikum.
_n1 /
_cMieczysław Dłużewski [et al.].
250 _aWyd. 2.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c[2003].
300 _a238, [2] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aCz. 2 ukazała się pod hasłem : Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna, cz. 3 pod hasłem : Jarczyk Andrzej.
504 _aBibliogr. s. [240].
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_976982
700 1 _aDłużewski, Mieczysław
_d(1922-2012).
_93518
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-07847-6
_qcz. 1
920 _a83-02-07897-2
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c15675
_d15675