000 01554cam a2200337 i 4500
001 zz2005881409
003 NUKAT
005 20241231103116.0
008 050211s2001 pl a f f |000 0 pol c
020 _a837283041X
035 _a(OCoLC)749871892
040 _aGD 015/GP
_bpol
_erda
_cGD 015/GP
_dGD 015/EOs
_dGD 015/JK
_dGL 001/KCH
100 1 _aBłasiński, Henryk
_d(1915-1995).
_eAutor
_92054
245 1 0 _aMaszyny i aparatura technologiczna przemysłu spożywczego /
_cHenryk Błasiński, K. Wojciech Pyć, Edward Rzyski.
250 _aWydanie 3 zmienione.
260 _aŁódź :
_bWydawnictwo Politechniki Łódzkiej,
_c2001.
300 _a531 stron :
_brysunki, wykrwsy ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty dla Szkół Wyższych / Politechnika Łódzka ;
_vNr 1021
504 _aLiteratura na stronach 530-531.
521 8 _aDla studentów Wydziału Chemii Spożywczej i Biotechnologii, a także dla studentów Wydziału Chemicznego oraz Wydziału Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_976967
700 1 _aPyć, Kazimierz Wojciech.
_eAutor
_911802
700 1 _aRzyski, Edward.
_eAutor
_922560
710 2 _aPolitechnika Łódzka.
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_945081
830 0 _aSkrypty dla Szkół Wyższych - Politechnika Łódzka
_vnr 1021
_963872
920 _a83-7283-041-X
942 _cBK
_00
999 _c15834
_d15834