000 01430cam a2200325 i 4500
001 zz2005932516
003 NUKAT
005 20241231114320.0
008 050907s1998 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749822615
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKramkowski, Ryszard.
_97484
245 1 0 _aAnaliza suszenia sublimacyjnego wybranych surowców spożywczych /
_cRyszard Kramkowski ; [Wydział Rolniczy]. Instytut Inżynierii Rolniczej.
246 1 5 _aAnalysis of freeze-drying of selected food stuff
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo AR,
_c1998.
300 _a92 s. :
_bil., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ;
_v153
500 _aW serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 333.
500 _aNa s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
504 _aBibliogr. s. 68-70.
546 _aStreszcz. ang.
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940981
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0867-7964
_vnr 333
_964105
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
_pRozprawy (1994)
_v153
_964226
942 _cBK
_00
999 _c16037
_d16037