000 | 01125cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005973489 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114755.0 | ||
008 | 050919s2003 xxua |001 0 eng c | ||
020 | _a1566768926 | ||
035 | _a(OCoLC)1412963932 | ||
040 |
_aKR 197/JMK _cKR 197/JMK _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
245 | 0 | 0 |
_aFood science and food biotechnology / _ced. by Gustavo F. Gutiérrez-López, Gustavo V. Barbosa-Cánovas. |
260 |
_aBoca Raton [etc] : _bCRC Press, _ccop. 2003. |
||
300 |
_a[19], 338 s. : _bfot., rys., wykr. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aFood Preservation Technology Series | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia. _2kaba _980772 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _976994 |
|
700 | 1 |
_aGutiérrez-López, Gustavo F. _eRed. _922800 |
|
700 | 1 |
_aBarbosa-Cánovas, Gustavo V. _eRed. _922799 |
|
830 | 0 |
_aFood Preservation Technology Series _964710 |
|
920 | _a1-56676-892-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c16148 _d16148 |