000 01125cam a2200301 i 4500
001 zz2005973489
003 NUKAT
005 20241231114755.0
008 050919s2003 xxua |001 0 eng c
020 _a1566768926
035 _a(OCoLC)1412963932
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
245 0 0 _aFood science and food biotechnology /
_ced. by Gustavo F. Gutiérrez-López, Gustavo V. Barbosa-Cánovas.
260 _aBoca Raton [etc] :
_bCRC Press,
_ccop. 2003.
300 _a[19], 338 s. :
_bfot., rys., wykr. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Preservation Technology Series
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia.
_2kaba
_980772
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
700 1 _aGutiérrez-López, Gustavo F.
_eRed.
_922800
700 1 _aBarbosa-Cánovas, Gustavo V.
_eRed.
_922799
830 0 _aFood Preservation Technology Series
_964710
920 _a1-56676-892-6
942 _cBK
_00
999 _c16148
_d16148