000 01066cam a2200301 i 4500
001 zz2005872457
003 NUKAT
005 20250314224441.0
008 050916s2002 xxua f |001 0 eng c
020 _a0824707605
035 _a(OCoLC)1413022177
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
044 _axxu
_asz
100 1 _aDeshpande, S. S.
_922794
245 1 0 _aHandbook of food toxicology /
_cS. S. Deshpande.
246 3 0 _aFood toxicology
260 _aNew York ;
_aBasel :
_bMarcel Dekker,
_ccop. 2002.
300 _aIX, 903 s. :
_brys. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
_v119
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xtoksykologia
_vpodręczniki.
_2kaba
_987267
830 0 _aFood Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
_v119
_963270
920 _a0-8247-0760-5
942 _cBK
_00
999 _c16187
_d16187