000 01504cam a2200349 i 4500
001 zz2005932247
003 NUKAT
005 20250117212057.0
008 050902s2005 pl a f |001 0 pol c
020 _a8301139471
_qt. 1
020 _a8301139544
_qt. 1-2
035 _a(OCoLC)749821486
040 _aLUBL 58/LL
_cLUBL 58/LL
_dLUBL 58/LK
_dLUBL 58/ESs
_dKR U/42UN
_dKR U/42AKs
245 0 0 _aŻywienie człowieka :
_bpodstawy nauki o żywieniu /
_cpod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckirgo ; [aut.: Stanisław Berger et al.].
246 3 0 _aPodstawy nauki o żywieniu
250 _aWyd. 2 popr. 3 dodr.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Naukowe PWN,
_c2005.
300 _a512, [1] s. :
_brys., tab., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aStanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
504 _aBibliogr. przy rozdz. Skorowidz.
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980747
700 1 _aGawęcki, Jan
_d(1944- ).
_eRed.
_94212
700 1 _aHryniewiecki, Lech
_d(1929-1998).
_eRed.
_95429
700 1 _aBerger, Stanisław
_d(1923-2024).
_91027
710 2 _aWydawnictwo Naukowe PWN.
_4pbl
_917987
920 _a83-01-13947-1
_qt. 1
920 _a83-01-13954-4
_qt. 1-2
942 _cBK
_00
999 _c16267
_d16267