000 01387cam a2200289 i 4500
001 zz2005853446
003 NUKAT
005 20241231115054.0
008 050923s1981 pl a f m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)1412890433
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dSIEDL 001/EC
041 0 _apol
_beng
_brus
100 1 _aLisińska, Grażyna.
_98443
245 1 0 _aWpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów =
_bInfluence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips /
_cGrażyna Lisińska ; Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności.
246 3 1 _aInfluence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uczelniane AR,
_c1981.
300 _a55 s. :
_bwykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ;
_vnr 31
504 _aBibliogr. s. 45-51.
546 _aStreszcz. ang., ros.
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bDział Wydawnictw.
_4pbl
_940982
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
_pRozprawy
_x0209-1321
_vnr 31
_964107
942 _cBK
_00
999 _c16343
_d16343