000 | 01387cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005853446 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115054.0 | ||
008 | 050923s1981 pl a f m |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)1412890433 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dSIEDL 001/EC |
||
041 | 0 |
_apol _beng _brus |
|
100 | 1 |
_aLisińska, Grażyna. _98443 |
|
245 | 1 | 0 |
_aWpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów = _bInfluence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips / _cGrażyna Lisińska ; Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności. |
246 | 3 | 1 | _aInfluence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips |
260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uczelniane AR, _c1981. |
||
300 |
_a55 s. : _bwykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; _vnr 31 |
|
504 | _aBibliogr. s. 45-51. | ||
546 | _aStreszcz. ang., ros. | ||
710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Wrocław). _bDział Wydawnictw. _4pbl _940982 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. _pRozprawy _x0209-1321 _vnr 31 _964107 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c16343 _d16343 |